Thursday, February 08, 2007

Haberler...




Bu arada araya kis girdi ve anlatacaklarimizi unutuk... Bu siralar haber cok...

Ilk once Adil ve Bezen Hindistan dostlarimiz evlendiler. Bu seferki 10 yil once olandan farkli. Ev sahibi oldular efendim... Site ahalisine katildilar... Soyle boyle site icinde bayagi bir nufusa ulastik...
Hindistan ailesinin yeni evleri hemen bizden iki sokak asagida, koseyi donunce solda.... Ileride cocuklari hadi gidin siz Adil amcanizla bilgisayar oyunu oynayin diye gonderebilecegimiz kadar yakin:). Hemen hemen BBQ atesi mesafesinde olacagiz.. Ev gorusmeleri arasinda bizde evi gorduk cok hosumuza gitti. Arkasinda bayagi bir alan var havalarin isinmasi ile mangal esliginde toplantilarimiza gececegiz .

Cohn, Kilic ve Hindistan aileleri birlikte Cruise karari ile atlantige acilma karari aldilar. Biz , benim is yerinin tatil politikasi geregi gitmeme durumunda idik. Malum tatil kisitli olunca, Kibris , Istanbul seklinde zaman geciyor.
Lakin, bizim is yeri bir devrim yaparak bana bir hafta fazladan yillik izin verdigi gibi iki gunde ayrica evde kedi kopegin hastalanirsa diye " family care " adi altinda verdigi iki gun ile tatilimizi bayagi bir gun e cikardi. Biz Bahama lara gidemedigimiz ile kaldik:).

Dedigim gibi sirket Isvicre' lilerden bekleneni yapti ve tatil suremizi makul zamana cikardi bizede simdi ne yapacagiz bunca gunu diye dusunmek kaldi.

Yukaridaka resime bakip bizim site icin bu karmasanin arasinda bir yer dusunmeyin , biz resmin sag tarafinda bir 10-12 km. icerideyiz...
Is yerleri resimdeki karagasinin ortasinda bir yerlerde....

0 Comments:

Post a Comment

<< Home