Sunday, November 04, 2007

LONG SUMMARY-2

En son Mart 2007 de birakmisiz guncellemeyi..

Ozetle:
Mayis in son haftasi bizim bir hafta boslugumuz var idi O hafta Dominican Republic de La Romana,da guzel otellerden birinde gecirdik. Resimleri hala arastiriyorum,bulunca benim Karayip sahillerinde palmiyeler altinda elimde kokteyl im olan resimlerimide gorebileceksiniz.

Haziran icinde Westport, Connecticut da Sibel in isyerinin duzenlendigi bir aktivite var idi. Bu arada Birlesmis milletler calisanlarini bu kucuk sehri hemsehri ilan etmis ve her yil bu toplantiyi yapip sehirlerini UN calisanlarina aciyorlar. Bir gunu orada gecirdik. Cok keyifli idi. Benim simdiye kadar gordugum en guzel american kasabasi diyebilirim. Sehrin gobegininde oturanlar icin bir golf sahasi ve marina , herkesin kullanabildigi guzel bir plaj ve spor alanlari var idi . Guzel havada Wesport , CT de guzel bir gun gecirdik...

Yine Haziran ayinda bir hafta sonu Sibel in is yerinden arkadaslari bize BBQ ye geldiler onlara Arka bahcede izgara yaptik yedik ictik sohbet ettik.







Haziran ayinin son hafta sonu cok uzun zamandir konustugumuz sekilde biz, Elif-Simon Cohn, Eda-Murat Kilic ve Adil-Bezen Hindistan lar olarak Upstate New York un daglik bir yerinde kiraladigimiz kabin de gecirdik oldukca eglendik, yedik, ictik gun ve gece boyunca.

Daha ayrintili bilgi icin Adil in sayfasinada bakilabilir gezimiz hakkinda.



Temmuz icinde sevgilimin Istanbul'da duzenlenen bir konferansa katildi, iki hafta sonu Sibel Istanbul'da idi. 2-3 gunlugune Kibris a gecip aile ziyaretide yapildi...



Agustos icinde sevgilim Oslo,Norway de bir is gezi/ toplantida idi, ben iki hafta sonunu spor salonunda gecirdim ama sagolsun arkadaslarim beni surekli yemege cagirip yedirip icirdiler ve GYM de kaybettiklerimi tekrar almami sagladilar..

Eylul icinde Allison ve Erol un nikahi icin Rhode Island, da Okyanus kiyisinda bir kasabada idik. Cok sirin bir yer. Nikah ve nikah sonrasi yemege katildik Atlantic Beach Club da. Ertesi sabah Boston, da Tamer ve Ece ye kahvaltiya gittik. Uzun suredir onlarida gormemis idik iyi oldu. butun hafta sonu New Jersey-Rhode Island -Boston ucgeninde guzel gecti.



Ekim ayinda iki hafta Turkiye-Kibris tatilimizi yaptik ve evimize donduk...
Home home sweet home......

Bu arada yukarida kisaca bahsettigim kesitler icin hepsi ayri bir yazi konusu olacak kadar hikayemiz var. Onlarida eklemeye calisacagim.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home