Sunday, November 12, 2006

Hafta Sonu Evdeyiz

Uzun suredir iki gunu evde gecirmedigimiz icin ev aktivitelerini ozlemisiz.
Yeni evimize tasindigimizdan bu yana surekli bir kosturma ve eksik tamamlama halindeyiz ve bu eksik tamamlama isi tamamlanmis degil.
Durumdan cok memnunuz, evimizi kendi zevkimize gore duzenler iken biricik esimle oldukca eglenmekteyiz.

Evde gecirilen hafta sonu dedik ama arada Cumartesi gunu iki saatligine, yeniden spor salonlarina donme cabalari icerisinde GYM e gidildi ve pazar sabahida yagmur oncesi bisiklet ile uzun bir Yancataw Park turu atildi.

GYM deyince, su son iki haftadir her gun bir iki saatligine spora donus halindeyim...
Hemen her gun gitmeye calistigim fakat ancak haftada 4-5 kere uygun saatte olanlari yakalayabildigim bir Spin Class var. Soyle soyliyeyim; iyi bir instructor ile daha iyi bir kardio exercise yapmadim. 45 dakika icinde ozel bu is icin yapilmis bisiklerler ustunde hiz, tempo ve resistance i degistirirek ancak bu kadar efektif bir 45 dakika olur. Tabi bu 45 dakika sonrasi veya oncesi bir 30 dakikalik " weight training session" ida ekleyince bayagi yogunlastirilmis bir geri donus oldu.

Soyle bir gecen 6 aylik zaman bakinca once Serin-Nadide Selcuk( anne babamiz ) arkasindan Gulfer Kazakci ( annemiz ) bizi oyle iyi baktilar ki Mart- Agustos arasi biz keyifle yenen ev yemekleri ve icilen bilare icecek ile isin dozunu kacirmisiz.
Ondan sonraki kisa Turkiye-Kibris tatili ile iyice keyiflendik:). Lakin bunca yemek ve icmek ile hareket kabiliyetimiz biraz azalmis.
Dolayisi ile GYM e geri donus cabasindaki bunca zorlanma ve geri donme ihtiyaci bundandir.

Cuma aksami Kilic Familyasi, Mesut ve Bay Hindistan ile sinemaya gittik. Bir suredir Cuma aksamlari sinema hepimiz icin iyi bir hafta sonuna baslangic aktivitesi oldu. Filmin tam adi "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan".
Benim yorumum sudur: Ancak Amerika' da ki kadar iyi bir marketing bu kadar kotu bir filmi bu kadar cok sayida insana izletebilir. Film tam bir hayal kirikligi idi, cok gereksizce ve kotu , amacsiz mesajsiz espiriler ile gecen bir sure idi. Bence youtube de izlenen bir iki klip ilginc olabilir fakat filme gitmek icin harcanan zaman tamamen bosa harcanan bir zaman.

Bunca aradan sonra biricik sevgilimle beraber Blog 'umuzu canlandirma karari aldik. Bundan sonra bizden guncel bilgileri buradan alabilirsiniz.

Yakinda gorusmek uzere.

2 Comments:

At 10:47 PM, Blogger Adil Hindistan said...

Takibe aldik bakalim :)

 
At 10:48 PM, Blogger Adil Hindistan said...

ooo bir de comment moderation yapilmis, bak bak bak...

 

Post a Comment

<< Home